Vil slå ned på hundrevis av bukseløse T-banepassasjerer

I dag er dagen.

BRUSSEL: Det skapte oppstuss da T-banepassasjerer stilte i bare undertøyet i Brussel 12. januar i fjor. I dag er det duket for «No pants subway ride» 2015. Foto: REUTERS/Eric Vidal/NTB Scanpix
BRUSSEL: Det skapte oppstuss da T-banepassasjerer stilte i bare undertøyet i Brussel 12. januar i fjor. I dag er det duket for «No pants subway ride» 2015. Foto: REUTERS/Eric Vidal/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Over storbyer i hele verden, skjer det i dag noe som etter hvert har blitt en merkelig tradisjon. Tusenvis av passasjerer på T-baner rundt omkring vil gå uten bukser.

Det årlige arrangementet, kalt «No pants subway ride» har siden det ble startet opp i New York i 2002 av gruppa Improv everywhere, vokst seg større og større. Det er det naturlig nok ikke alle som liker.

Skal slås ned på I år arrangeres også begivenheten i Romanias hovedstad Bucuresti, men der har driverne av T-banesystemet sagt at de ikke aksepterer bukseløse passasjerer.

- De som forstyrrer den alminnelige ro og orden vil bli bøtelagt og meldt fra til politiet, sa en talsperson for T-banen fredag, ifølge nyhetsbyrået AP.

På Bucurestis arrangementssider på Facebook er det i skrivende stund 972 personer som har meldt seg på arrangementet. Det gjenstår å se hvor mange som vil møte opp med truslene om bøter og politiinnblanding.

- Tull og tøys Reglene for «No pants subway ride» er ganske enkle. Deltakerne er kledd i vanlige klær - de fleste i vinterjakker og varme klær - men buksa må du la ligge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.