Vil snu opp ned på livet

President Bill Clinton lovte i går dyrt og hellig, med hele nasjonen som tilskuere, å forandre sin livsførsel. At ansvaret for nasjonen og familien skal bli sterkere enn driftene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hvis min anger er oppriktig, og hvis jeg kan ha både en såret sjel og et sterkt hjerte, da kan noe godt komme ut av dette, både for landet, meg selv og min familie, sa en tydelig rørt Clinton under et bønnemøte med religiøse ledere i går.

- Svært kåt

Med disse ordene lovte Bill Clinton å legge om stilen. Han ba om Guds hjelp til å leve slik han egentlig ønsket. Underforstått: ikke slik har har levd til nå.

Men Bill Clinton har i mange år visst at det var mange mennesker som jaktet på historien om hans utroskap. Hvorfor greide han likevel ikke å holde seg unna den 21 år gamle praktikanten i Det hvite hus, Monica Lewinsky? Er driftene sterkere enn fornuften for verdens mektigste mann?

- Clintons tilstand er ikke sykelig. Han er ingen sex addict, en destruktiv slave av sine drifter. Men trolig er han en svært kåt mann, sier androlog Ken Purvis. - Ut fra det jeg har sett, og den erfaring jeg har med å behandle mannlig seksualitet, vil jeg si at Bill Clinton har hyperaktiv seksuell lyst. Jeg vil tro han er konstant kåt, jakter aktivt på sex, og tar det han får, sier Purvis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer