HAR FÅTT NYE TIPS: Politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politidistrikt. Foto: Oddmund Lunde/Dagbladet
HAR FÅTT NYE TIPS: Politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politidistrikt. Foto: Oddmund Lunde/DagbladetVis mer

Vil søke etter Dung i avfallsdeponi

Bergens-politiet har fått nye spor i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Nye tips i Dung Tran Larsen-saken gjør at politiet vil undersøke et tunnelanlegg sør for Bergen som brukes til deponering av avfall.

Opplysningene som gjør at politiet vil sjekke tunnelsystemet ved avfallsanlegget i Rådalen kom fram under avhør forrige uke, skriver Bergens Tidende.

- Vi har fått inn tips som er så reelle at vi er nødt til å ta dem på alvor, sier politiinspektør Tore Salvesen.

Det er en tipser som har tatt kontakt med Salvesen for å dele informasjon han ikke ga da han ble avhørt i forbindelse med saken for tre år siden.

- Han har gått rundt med dårlig samvittighet hver gang han har sett meg og blitt minnet på saken. Nå ønsket han å komme med disse opplysningene, sier Salvesen.

Tunnelsystemet politiet nå vil se nærmere på består av åtte haller for spesialavfall. Dette er et område Dung Tran Larsens ektemann hadde tilgang til i sitt arbeid. Ifølge Salvesen har det ikke vært grunn til å undersøke disse hallene tidligere i etterforskningen.

Dung Tran Larsen ble meldt savnet av sin ektemann 20. juli 2007, men sporene etter henne stopper nesten en måned tidligere.

Ektemannen, hans mor, far og bror var siktet for drap, men saken ble henlagt av riksadvokaten i september i fjor. Også i 2007 ble det gravd etter den forsvunne kvinnen i ved søppelanlegget i Rådalen.

(NTB)