Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil stoppe bok

Ekteparet Beckham prøver å stoppe barnevaktens historie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotballspiller David Beckham og Spice-kone Victoria har bestemt seg for å gå til retten for å stoppe en biografi om paret, skrevet av Diana-forfatter Andrew Morton.

Boka det krangles om heter «At their Beck and call», og er Mark Nibletts historier fra hans tid sammen med det berømte ekteparet. Niblett var kombinert livvakt og barnevakt fram til han sluttet hos paret tidligere i år.

Ifølge The Sun møter Beckhams advokat forlaget i retten 26. juli. Beckham og frue mener Niblett bryter en avtale om holde seg taus med boka.

Ifølge avisa ble Posh Spice fysisk syk da hun hørte om Mortons planer om å gjøre bok ut av Nibletts betroelser.

- Morton er kjent for å skrive om store navn og få fakta riktig. Det er ikke rart at Beckhams ikke liker at han skriver om livene deres. Du kan vedde på at han ikke ville skrevet boka om han ikke hadde et gullkorn eller to i ermet, sier en forlagsmann til avisa.

Beckham håper nå at boka blir stoppet i retten. Men det forhindrer ikke forlaget å gi den ut i andre land.

- Hvis den blir hindret her, kommer den ut andre steder. Beckhams har masseappell, sier forlagsmannen.

(Dagbladet.no)

REDDE: For noen uker siden ble deres tidligere livvakt arrestert, mistenkt for å ha skrevet trusselbrev til familien Beckham. Nå truer han med bokavsløringer om det styrtrike ekteparet Beckham.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media