Vil stoppe treningsangst med rumper som rister

Ny kampanje oppfordrer kvinner til å trene mer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange kvinner lar være å trene med fare for at egen kropp skal bli beglodd eller dømt. For å hindre trenden har Sport England satt i gang den nasjonale kampanjen «This Girl Can».

Kvinner i full treningssrus Kampanjen ønsker å inspirere flere til å bruke kroppen sin og oppfordrer alle til å skape en mer aktiv hverdag, uansett hvilken størrelse eller forutsetning en måtte ha.

Kampanjevideoen øverst i saken viser kvinner i alle aldre og fasonger i treningsrus.

Med stor energi rister, hopper og slår kvinnene - alt dette for å vise at den dømmende omverdenen er noe de enkelt kan overvinne.

Videoen som skriker «girl power» har nådd ut til over to millioner mennesker på bare en knapp uke.

- Kampanjen er en feiring av aktive kvinner over hele landet, som gjør sin greie, uansett hvor bra de gjør de og hvordan se ser ut, skriver «This Girl Can» på sin nettside.

Flere i aktivitet Gjennom å investere i sportslige organisasjoner og prosjekter arbeider den statlige finansierte organisasjonen, Sport England, for at mennesker skal skape aktive liv og for at sportslige fasiliteter skal bli best mulig i England.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.