Vil straffe vitner til nettdødsfall

21 år gamle Brandon Vedas døde av overdose mens han var på en pratekanal på nettet. Nå vil broren at alle som fulgte Brandons død direkte på nettet uten å gripe inn blir straffet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet skrev i går om Brandon C. Vedas som logget seg på en pratekanal på nettet, satte på webkamera og tok livsfarlige mengder piller. Han ba de andre på kanalen om å følge med på bildene fra kameraet, mens han dyttet i seg antidepressiver og alkohol.

Ingen ringte

- Du tør ikke ta mer, din feiging, skrev noen av nettbrukerne. Brandon tok utfordringen. Noen av de andre på pratekanalen begynte å bli redde for at de var i ferd med å oppleve en overdose direkte på nettet.

Likevel ringte ingen til politiets nødnummer før det var for seint, og da oppga de bare det uregistrerte mobilnummeret til 21-åringen, til tross for at de mente nettbrukeren som gikk under navnet «Ripper» het Brandon Vitas.

I tillegg visste de omtrent hvor han bodde, men heller ikke dette fortalte de politiet.

Om det hadde vært nok informasjon for politiet til å finne ham i tide, er usikkert. Men nå vil Brandons bror, Rich, at de andre nettbrukerne på pratekanalen må dømmes for å være medskyldige til brorens død.

Gruppepress

Han har lest loggene fra nettpraten, og ble forferdet over det han så.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer