- Vil takke Gud for at hun lever

8-åringen ble voldtatt og begravd levende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Søndag ettermiddag ble en 8 år gammel jente funnet levende begravd på en søppelfylling i Lake Worth i Florida. Politiet sier jenta ble voldtatt før hun ble bortført og begravet.

Politiet fant henne under flere kampesteiner og knust betong, stappet ned i en stor gul resirkuleringskontainer.

- Hun sa at hun ville at en pastor skulle be sammen med henne så hun kunne takke Gud for å redde livet hennes. Hun er åtte år gammel. Er ikke det det vakreste du har hørt? sier jentas gudmor Lisa Taylor til CNN.

Til en 18 år gammel venninne av familien, Danielle Holloman, har gjenta fortalt at hun var sikker på at hun ville bli funnet, skriver AP. Jenta har fortalt at det siste hun husket var angriperen som sto over henne, men at hun våknet da hun hørte politifolkenes stemmer og vinket med fingrene for å gjøre dem oppmerksomme på at hun var der.

- Hun sa hun visste vi ville komme og finne henne. Det var derfor hun vinket med fingrene da politiet kom, sier Holloman.

Jenta fikk hevelser over hele kroppen etter begravingen, men hviler godt og er i stand til å konversere, forteller Lisa Taylor.

17 år gamle Milagro Cunningham ringte nødtelefonen og meldte at jenta var kidnappet av flere menn, men forklaringen hans slo etterhvert sprekker. Da jenta ble funnet sju timer etter Cunninghams savnetmelding, bekreftet hun politiets mistanke om at han hadde voldtatt og bortført henne.

Han blir tiltalt for voldtekt, frihetsberøvelse og drapsforsøk. Cunningham har innrømmet ugjerningene. Dersom han blir funnet skyldig på alle tiltalepunkter, kan han bli dømt til fengsel på livstid.

TILTALES FOR MORDFORSØK OG VOLDTEKT: 17 år gamle Milagro Cunningham bodde hos gudmoren til den lille jenta, der jenta var på besøk da overgrepet fant sted. Foto: Palm Beach Post/AP/Scanpix
TILTALES FOR MORDFORSØK OG VOLDTEKT: 17 år gamle Milagro Cunningham bodde hos gudmoren til den lille jenta, der jenta var på besøk da overgrepet fant sted. Foto: Palm Beach Post/AP/Scanpix Vis mer
LEVENDE BEGRAVD: Den åtte år gamle jenta ble funnet like ved 17-åringens hjem i Lake Worth på østkysten av Florida, nord for Miami.