Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil utvise skolejenter som har sex

Kvinnelige elever som bedriver seksuell aktivitet kan bli utvist fra Tyrkias videregående skoler, går det som myndighetene vil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tyrkiske myndighetene ønsker å stramme opp disiplinen i skoler som utdanner spesialister til helsevesenet. Ifølge landets aviser skal sex, stoffmisbruk, politisk aktivitet, landeveisrøveri og utpressing være blant fy-områdene.

Ifølge helsemyndighetene er forbudet mot sex ment å ramme prostitusjon, men planene har vakt store protester. Frykten er stor for at rykter skal kunne føre til at elever må gjennomgå smertefulle tester for å vise at de er jomfruer.

(NTB-DPA)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling