Vil vente med forklaring

Den 32 år gamle sønnen som er siktet for drap på sin 73-årige far vil fortsatt ikke forklare seg. - Han vil vente til han er undersøkt av politilegen, sier hans advokat Sigmund Øien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

32-åringen ble varetektsfengslet for fire uker, siktet for drap på sin far natt til 1. nyttårsdag. Fengslingsmøte fant stede i Nedre Romerike forhørsrett i Lillestrøm i dag.

- Politiet fikk fire uker slik de ba om, sier politiadjutant Åse Kjustad Eriksson ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no.

Stikkskader

Obduksjonen av 73-åringen er ikke ferdig, men Eriksson sier til Dagbladet.no at det er funnet stikkskader på avdøde.

Naboen til avdøde meldte fra om uroligheter i ett-tida natt til 1.januar. Da en politipatrulje dukket opp en drøy time senere fant da 73-åringen død i hans eget hjem. Sønnen var i huset da politiet kom. Han ble pågrepet og senere siktet for drapet.

- Det er for tidlig å si noe sikker om hva som skjedde. Vi må vente på obduksjonsrapporten og den tekniske etterforskningen på åstedet, sier Eriksson.

Venter med forklaring

Den siktede 32-åringen vil foreløpig ikke forklare seg. Det skal i følge hans advokat Sigmund Øien ikke skyldes uvilje.

- Han vil vente med å forklare seg til han er undersøkt av politilegen, sier Øien til Dagbladet.no.

Undersøkelsen vil først skje om ei knapp uke. Den siktede skal ha første time med legen neste mandag.

32-åringen er ordknapp men klar over at han er siktet for svært alvorlige forhold. Ifølge hans advokat bodde sønnen sammen med sin far, som han nå er siktet for å ha drept.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer