- Vil vise at mange i Senterungdommen støtter Ola

Tidligere ungdomsleder Sandra Borch varsler at flere i ungdomspartiet vil stemme for Ola Borten Moe på landsmøtet.

VIL HA BORTEN MOE: Tidliger Senterungdommen-leder Sandra Borch har ikke gitt opp kampen på å beholde Ola Borten Moe i Sp-ledelsen.Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
VIL HA BORTEN MOE: Tidliger Senterungdommen-leder Sandra Borch har ikke gitt opp kampen på å beholde Ola Borten Moe i Sp-ledelsen.Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en kronikk Dagbladet publiserer i dag, tar tidligere leder i Senterungdommen Sandra Borch, sammen med flere nåværende og tidligere Senterungdom-medlemmer, sterkt til orde for å beholde Ola Borten Moe som nestleder i partiet.

Les kronikken her: Senterpartiet trenger Borten Moe.  Det står i kontrast til Senterungdommens innspill til valgkomiteen, der Borten Moe vrakes til fordel for hun som er hans sterkeste motkandidat til vervet - sentralstyremedlem Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim.

Dagbladet er kjent med at bare fire av fylkeslagene i ungdomspartiet ville ha med Borten Moe videre, mens 12 vil vrake ham. Tre stilte seg avventende.

Imidlertid mener Borch at støtten til Borten Moe er sterk i Senterungdommen.

- Må fristilles - Vi ønsker å vise at det er delt, det er veldig mange i Senterungdommen - i alle fylker - som støtter Ola Borten Moe. Det er ikke sånn at alle i Senterungdommen er mot ham.

Borch understreker at hun forventer at ungdomspartiets 28 delegater til landsmøtet fristilles, og ikke nødvendigvis må stemme etter innspillet til valgkomiteen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer