Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vil vite prisen på Telia

Den svenske riksdagsrepresentanten Karin Pilsäter forlanger å få vite hvilken prislapp Telia har i den planlagte fusjonen med Telenor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pilsäter, som representerer Folkpartiet, utfordrer næringsminister Björn Rosengren til å gjøre rede for dette i Riksdagen.

Pilsäter påpeker at pressemeldingen om fusjonen ikke ga noen prisvurdering verken av Telia eller det nye selskapet. På den andre siden sa statsminister Göran Persson i Riksdagens partilederdebatt forleden at prislappen for Telia er på omkring 200 milliarder kroner.

- Telia utgjør 60 prosent av det nye konsernet, og det skal i så fall ha en samlet verdi på 330 milliarder, skriver Pilsäter i et riksdagsspørsmål til Rosengren. Hun har bitt seg merke i at telekomanalytikerne anslår verdien til å ligge mellom 170 og 250 milliarder.

(NTB-TT)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling