Vilde (4) reddet fra piggtråd-felle

HOMMERSÅK i Sandes (Dagbladet): Det ble slått full alarm da fire år gamle Vilde forsvant i Hommersåk utenfor Sandnes i går ettermiddag. Etter seks timer ble jenta funnet hengende fast i et piggtrådgjerde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da hadde 300 frivillige letemannskaper, samt letegrupper fra Røde Kors og politiet saumfart nærområdene, og to helikoptre var satt inn i søket.

Fireåringen hadde gått ut av boligområdet og inn i den tette skogen like ved boligfeltet i Hommersåk. Her hadde hun forvillet seg inn i et tett skogkratt og satte fast armen i et piggtrådgjerde.

Hun hadde ingen sjanse til å komme seg løs ved egen hjelp. Vilde er autistisk og maktet ikke å gi lyd fra seg.

Omfattende søk

Vildes far, Kjetil Berakvam, samlet venner og bekjente og startet letingen etter datteren. Etter to timer måtte de gi opp. Den autistiske jenta var sporløst forsvunnet. De alarmerte politiet, og et omfattende søk ble iverksatt. Jungeltelegrafen i det idylliske boligfeltet sørget for at det i løpet av kort tid var 300 naboer, venner og frivillige i gang med å lete etter den lille jenta.

Nedkjølt

Klokka 21.00 på kvelden kom gladmeldingen om at to jenter hadde funnet Vilde i et piggtrådgjerde bare noen hundre meter fra hjemmet. - Hun var hysterisk og kunne ikke snakke, forteller Marita (14) og Cecilie (11). De bar Vilde ned til hjelpemannskaper, som tok seg av henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer