Vill hagesex ga infarkt

Det skotske paret ville ikke oppgi hyrdestunden selv om huseieren kom med innstendige oppfordringer. Førde-mannen ble så oppskjørtet av den ublu oppførselen at han endte på intensivavdeling med hjerteinfarkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var under folkemusikkfestivalen sist helg at huseieren fant det elskende skotske paret i hagen sin. De lot seg ikke affisere av at det snart var kirketid i vestlandsbyen, eller at hagens eier ville ha dem til å stoppe frilufts-sexen.

Etter det lokalavisen Firda erfarer skal de ivrige skottene ha parret seg i alle retninger - både stående og liggende.

Huseieren prøve å påkalle oppmerksomheten deres, men paret bare lo av ham. Da han kom ut på plenen for å få dem til å slutte, kom den splitter nakne skotten mot ham og truet ham.

Måtte få politihjelp

Mannen så nå ingen annen utvei enn å kontakte politiet. Da lovens håndhevere kom til skottenes Edens hage nesten to timer etter at mannen først hadde oppdaget dem, var paret ikke kommet lengre enn at de hadde fått på seg undertøyet.

Men selv dette stoppet ikke den fyrrige skotten. Han fikk full tenning, denne gang på politiet. Etter et basketak ble han imidlertid lagt i jern og kjørt til lensmannskontoret sammen med sin 'Eva'.

Fikk infarkt

Skotten endte med 2000 kroner i bot og 1000 kroner i erstatning for et ødelagt lekestativ. Huseieren endte på intensivavdelingen med hjerteinfarkt etter påkjenningen.

- Det var ikke parringen på plenen som utløste infarktet til min mann, men det var truslene skotten kom med mot oss, sier Sollaug Gjesdal i Førde til VG NETT.

Hun forteller også at hun og mannen samen med to barnebarn satt innelåst i sitt eget hus i en time og ventet på at politiet skulle komme.

Hennes mann Agnar er nå flyttet ut fra intensivavdelingen ved Sentralsjukehuset i Førde, men det er ennå usikkert når han blir utskrevet.

- Jeg er forberedt på at han kan bli sykemeldt en stund fremover, sier hun til VG NETT.