Vill jakt etter biltyv

Mannen stjal tre biler, stakk av fra lensmannen og krasjet tre ganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det begynte med at vi klokka 8.24 i morges fikk melding fra en mann i Rollag som meldte bilen sin stjålet fra Rollag prestegård. Rundt 20 minutter seinere får vi melding fra lensmannen i Rollag som ber om en førerkortsjekk. Mannen han stoppet oppga falske personopplysninger og det viser seg raskt at det er biltyven lensmannen har i bilen sin, forteller operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt, Embret Arntsen til dagbladet.no.

Over spikermatta

Men biltyven, en mann i 30-årene, reagerer raskt, kaster seg ut av politibilen og inn i en stjålne Toyotaen, før han kjører av gårde på riksvei 40. Etter en kort jakt, snur han tvert om og kjører sørover isteden. I snuoperasjonen bulker han lensmannens bil, men ikke verre enn at lensmannen legger seg på hjul.

- Da kaller vi ut lensmannen i Flesberg og en patrulje i Kongsberg. I tillegg får vi satt opp en veisperring med spikermatte i Jonsdalskrysset, sier Arntsen.

Stjal likbil

Men dette stopper heller ikke biltyven. Han kommer seg forbi sperringen etter å ha krasjet med en Mitsubishi.

- Heldigvis ble ikke kvinnen i bilen skadet. Klokka 9.17 ble mannen pågrepet, da var han på vei ned mot Kongsberg sentrum. Men også her klarte han å krasje, denne gangen med den uniformerte politibilen, forteller Arntsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer