Vill slåsskamp under actionfilm

Under visningen av en actionfilm på Eldorado kino i Oslo begynte en gjeng på 10-15 ungdommer av pakistansk opprinnelse å kaste gjenstander på andre ungdommer. En person måtte bringes til legevakta med en flenge i bakhodet, mens ungdomsgjengen stakk fra stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seinere på kvelden, ved nitida, braket mellom 20 og 40 ungdommer i alderen 15 til 26 år sammen med køller, stein og kniver på Jordal i Oslo. Én person ble kjørt til legevakta med hodeskader, og 13 ungdommer ble pågrepet.

Politiet tror masseslagsmålet kom som en hevn etter en krangel på Eldorado kino tidligere på kvelden.

Flenge i bakhodet

Bråket på kinoen startet i sal 3 under visningen av actionfilmen «The Fast and The Furious». En gjeng på 10- 15 ungdommer av pakistansk opprinnelse begynte å kaste gjenstander på tre andre ungdommer. Etter en del munnhoggeri ble en 16-åring slått og sparket i hodet. Gutten ble brakt til legevakta med en flenge i bakhodet, mens ungdomsgjengen stakk fra stedet.

Kniver og køller

- De bare fløy på ham og slo vilt. Han blødde ganske kraftig, sa de to kameratene til Dagbladet kort tid etter episoden. Flere politipatruljer ble sendt ut på leting etter ungdomsg jengen.

Knapt to timer seinere får politiet melding om masseslagsmål ved Jordal.

- Vitner på stedet meldte om bruk av køller, stein og kniver. Det ble også hørt ett skudd, men vi har ikke funnet noen våpen på åstedet. Det eneste vi har funnet, var en biljardkølle, opplyser operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Hilde Walsø.

Hodeskader

Store bevæpnede politistyrker rykket ut for å sikre området, men innen de nådde fram hadde de fleste av ungdommene stukket av.

Ytterligere en gutt med hodeskader ble sendt til legevakta for nærmere undersøkelser. Til sammen ble 13 ungdommer ble innbrakt for avhør. Flere av disse er etter det Dagbladet erfarer kjente navn i gjengmiljøet i Oslo.

LAGT I JERN: I alt 13 ungdommer ble pågrepet etter gjengslagsmålet ved Jordal i Oslo i går kveld. En person ble kjørt til legevakta med lettere hodeskader. Tidligere på kvelden ble en gutt i 16-årsalderen slått i hodet på Eldorado kino. Politiet tror slagsmålet var et hevnoppgjør etter denne episoden.