Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ville aldri drept i p-huset

Under aktors utspørring benektet den drapstiltalte 39-åringen på nytt at han drepte Ingse Marie Rønnestad. Han sa at dersom han skulle ha gjort det ville han aldri ha valgt parkeringshuset som åsted.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med henvisning til sin militære bakgrunn begrunnet 39-åringen at han ikke ville valgt å drepe noen i Citypark parkeringshus på grunn av risikoen for å bli sett og at det var problematisk å ta seg vekk derfra.

- Jeg har ikke drept henne, og jeg vet ikke hvem andre som kan ha drept henne. Det siste stedet jeg ville forholdt meg til som åsted, ville vært der, sa eksmannen under utspørring fra tingrettsdommer Gunnar Torkildsen.

Den 36-årige kvinnen ble drept med fire skudd avfyrt fra en revolver av typen Colt 45. Også det karakteriserte den tidligere ektemannen som merkelig. 39-åringen, som er kapteinløytnant i marinen, sa at han betvilte at Ingse Merete Rønnestad kunne ha beveget seg vekk fra bilen etter at skuddene falt, men hadde ingen forklaring på hvordan den drepte ble funnet flere meter bortenfor sin egen bil.

- Med mitt kjennskap til våpen så ville Ingse Rønnestad aldri ville bevege seg ut av den bilen etter to skudd, sa 39-åringen. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media