- Ville bare skremme

Moren til Mitchell Johnson, 13-åringen som skal ha deltatt i drapene på 4 skolebarn og en lærer i Arkansas, hevder at sønnen ikke ville skade noen. 13-åringen ville bare skremme, sier moren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapene som rystet USA og resten av verden skjedde i Jonesboro, Arkansas 24 mars. Mitchell Johnson og 11 år gamle Andrew Golden skal ha drept 4 skolebarn, 1 lærer og skadet 10 andre i det som karakteriseres som et av de verste barnedrapene i USA's historie. I et intervju med magasinet Newsweek hevder moren til Mitchell Johnson at de to guttene ikke hadde til hensikt å drepe.

- Han sier det om og om igjen. «Jeg mente det ikke. Jeg ville ikke skade noen», sier Gretchen Woodard til Newsweek.

Skylder på kameraten

Woodard hevder at det var 11 år gamle Andrew Golden som planla attentatet. Golden skal ha bedt om hjelp til attentatet på bussen hjem fra skolen. Men bestefaren til Andrew Golden hevder det var Mitchell Johnson som tok initiativet til skytingen. Hans barnebarn skal ha innrømmet å ha skutt, men har benektet at han siktet på noen.

De to guttene risikerer ungdomsfengsel for drapene. De vil trolig sitte fengslet frem til de blir 18 år, og deretter løslatt.

11 år gamle Andrew Golden fikk tidlig våpentrening av sin far. Han skal ha planlagt skytingen, mener advoktaen til kameraten hans, Mitchell Johnson.