«Ville beskytte barna»

Mannen som er anmeldt for å ha gått til angrep på to 12-åringer i skolegården på Skjetten skole, har forklart at han ville beskytte sine egne barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag rett etter skoletid gikk far til to av elevene ved skolen til angrep på to 12 år gamle gutter med knyttnevene. Den ene gutten ble truffet i ansiktet, den andre i bakhodet.

Skolen anmelder ikke

Foreldrene til en av guttene som ble slått har - på oppfordring fra politiet- anmeldt saken. Han er mistenkt for legemsfornærmelse, og skal etter planen avhøres klokka 13 i dag.

Skolen har besluttet å ikke anmelde forholdet, men har pålagt mannen å holde seg vekk. Han får ikke lenger følge barna til skolen, melder Romerikes Blad.

- Ville beskytte barna

Det var i går uklart hva som fikk mannen til å gå til angrep på 12-åringene. Politiet forteller at han nylig kom fra Tjetsjenia, og at han kun snakker russisk. I går kveld møtte han imidlertid skoleledelsen sammen med en tolk. Da skal han ha fortalt at han befant seg i skolegården for å beskytte sine egne barn.

- Faren sier han har vært utrygg på hvordan barna hans hadde det på skolen. Barna har fortalt hjemme at de har vært utsatt for trusler og erting, forteller rektor ved skolen Anita Bruun Hellesnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer