POPULÆRE RYPER: Etter at Dagbladet og danske Ekstra Bladet skreiv om julekalenderen til kompisgjengen fra Rypefjord i Finnmark, har det tatt fullstendig av. Foto: Rabbababb.no.
POPULÆRE RYPER: Etter at Dagbladet og danske Ekstra Bladet skreiv om julekalenderen til kompisgjengen fra Rypefjord i Finnmark, har det tatt fullstendig av. Foto: Rabbababb.no.Vis mer

- Ville betale 50.000 kroner for telefonnummer til modell

Kåte danske menn har oppdaget julekalenderen til kompisgjengen fra Rypefjord i Finnmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det tok litt av da Dagbladet og danske Ekstra Bladet plukket opp saken, forteller en av grunnleggerne for nettstedet rabbababb.no, Ståle Olsen.

Finnmark Dagblad og Nordlys omtalte kalenderen i forkant av den første lukeåpningen og da flere aviser valgte å skrive om fenomenet gikk trafikken på nettstedet i taket.

Nettstedet rabbababb.no opplever rekordtrafikk, men det er ikke helt uproblematisk.

- En slitsom danske tilbød oss 50.000 kroner for å få telefonnummeret til tre av jentene. Vi avslo selvfølgelig alle tilbud, og han skjønte vel etterhvert at det ikke var noe å forhandle om, forteller Ståle som satte en stopper for danskens juleønske.

Kompisgjengen fra Rypefjord utenfor den nye gasshovedstaden Hammerfest har de siste tre årene lagd egen julekalender på internett. Bak første luke skjulte det seg en så og si naken dame.

Supertrafikk - Det er helt sinnssykt hvordan dette har tatt av. I fjor var rekorden på 43.000 klikk, noe som var en solid økning fra 10.000 som var toppen det første året. I dag kommer vi til å passere 600.000 klikk på luke to, sier en fornøyd Ståle Olsen.

Nå har vennegjengen skaffet kraftigere server i frykt for at datasystemet skulle kollapse totalt.

- Vi er forberedt på alt. Utstyret er oppgradert og det er ingen fare for at det skal gå i stå. Vi har full kontroll, sier han.

- Med så stor trafikk blir dere vel rike før jul?

- Vi er ikke ute etter å tjene oss rike på dette, men det hadde vært fint å få dekket utgiftene til ny server og de kostnadene vi har i forbindelse med kalenderen. Vi har kontaktet Google for å få lagt annonser ut på siden, og det vil komme når det formelle er i orden, sier Ståle Olsen.

Flere modeller Tidligere år har ikke modellene stått i kø for å bli med på prosjektet, men dette ser ut til å forandre seg etter den store oppmerksomheten de opplever nå.

- Hvis alle de som sier de vil stille opp i kalenderen faktisk gjør det, må vi enten bruke flere modeller bak bak hver luke eller så må vi kjøre nyttårskalender også, sier Ståle Olsen.

Hva som skjuler seg bak neste luke kan du finne ut her ved midnatt.