- Ville bruke foreldrenes penger for å få dem drept

Motivet for hvorfor 17-åringen ville drepe foreldrene, er uvisst.

ARRESTERT: En ung kvinne er pågrepet og har innrømmet å ha tatt ut store summer fra foreldrenes kredittkort. Foto: Politiet
ARRESTERT: En ung kvinne er pågrepet og har innrømmet å ha tatt ut store summer fra foreldrenes kredittkort. Foto: PolitietVis mer

I utgangspunktet ble hun arrestert for å ha stjålet foreldrenes kredittkort.

Men ungjenta, fra Florida i USA, skal så ha overført penger fra kredittkortene til to forskjellige personer som hun ønsket skulle drepe foreldrene hennes.

Jenta ble arrestert tirsdag, ifølge New York Post. Hun er siktet for å ha planlagt å drepe foreldrene. Betalingene skal ha vært på 503 og 926 dollar - 4 500 og 8 300 kroner.

Ifølge politiet har 17-åringen innrømmet at hun først brukte 100 dollar på kokain, og at hun overførte 400 dollar til en venn som skulle hjelpe henne med å finne noen som kunne drepe foreldrene.

Da planen ikke ble gjennomført, henvendte hun seg til noen andre med en større sum.

Løytnant i politiet i Florida, Fred Jones, sier at de fortsatt prøver å finne ut hva som var grunnen til at jenta ville ha foreldrene fjernet fra jordas overflate.

- Foreldrene er gode mennesker, flotte borgere. Dette var noen, som av en eller annen grunn, ikke ønsket at foreldrene skulle være her mer, sier Jones.

Overfor den lokale tv-stasjonen WOFL-TV sier han:

- Når det gjelder slike ting... Jeg kan ikke tenke meg hvor sjokkert du må være som forelder, når du innser at dette er din datter - og at dette er hva datteren har planlagt.

- Det er trist.

Det var et tips fra en medstudent som gjorde politiet oppmerksom på jentas plan.

Overfor ABC News sier medelever at de er sjokkerte, og omtaler 17-åringen som ei søt og omtenksom jente.