Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ville drepe med banankake

Dansk mor siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 39-årig kvinne fra Odense er siktet for drapsforsøk etter at hun flere ganger har forsøkt å ta livet av sin 16-årige sønn. Søndag kveld ble hun arrestert etter å ha stukket en kjøkkenkniv dypt inn i brystet på ham, melder Berlingske Tidende.

Samtidig ville kvinnen ta livet av hele familien.

Hun hadde invitert sine brødre og foreldre til det familieselskap søndag, under påskudd av å ha noe viktig å fortelle.

- Jeg ville drepe dem alle sammen. Stikke dem i hjel for å redde dem, sa hun til politiet umiddelbart etter at hun ble arrestert.

Da hadde hun akkurat kjørt kjøkkenkniven ti centimeter inn i sønnens bryst, og hadde også skåret sin egen far før hun ble overmannet.

Kvinnen oppgir ikke noe motiv for angrepet, men i avhør har det kommet fram at det ikke er første gangen hun har forsøkt å komme sin sønn til livs.

Kvinnen lagde en kjøttgryte og bakte en banankake med sovemidler til sønnen. Deretter var planen å kvele ham med en hodepute.

Ved begge tilfellene mislyktes hun fordi sønnen syntes maten smakte merkelig. Hans fintfølende smakssans har sannsynligvis reddet ham.

BANAN-TERROR: Kvinnen løste opp sovemidler og bakte dem inn i en banankake hun deretter serverte sønnen. Illustrasjonsfoto Scanpix:
BANAN-TERROR: Kvinnen løste opp sovemidler og bakte dem inn i en banankake hun deretter serverte sønnen. Illustrasjonsfoto Scanpix: Vis mer

Kvinnen er nå varetektsfengslet i fire uker, som hun skal tilbringe på rettspsykiatrisk avdeling i Middelfart.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!