Ville drepe med banankake

Dansk mor siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 39-årig kvinne fra Odense er siktet for drapsforsøk etter at hun flere ganger har forsøkt å ta livet av sin 16-årige sønn. Søndag kveld ble hun arrestert etter å ha stukket en kjøkkenkniv dypt inn i brystet på ham, melder Berlingske Tidende.

Samtidig ville kvinnen ta livet av hele familien.

Hun hadde invitert sine brødre og foreldre til det familieselskap søndag, under påskudd av å ha noe viktig å fortelle.

- Jeg ville drepe dem alle sammen. Stikke dem i hjel for å redde dem, sa hun til politiet umiddelbart etter at hun ble arrestert.

Da hadde hun akkurat kjørt kjøkkenkniven ti centimeter inn i sønnens bryst, og hadde også skåret sin egen far før hun ble overmannet.

Kvinnen oppgir ikke noe motiv for angrepet, men i avhør har det kommet fram at det ikke er første gangen hun har forsøkt å komme sin sønn til livs.

Kvinnen lagde en kjøttgryte og bakte en banankake med sovemidler til sønnen. Deretter var planen å kvele ham med en hodepute.

Ved begge tilfellene mislyktes hun fordi sønnen syntes maten smakte merkelig. Hans fintfølende smakssans har sannsynligvis reddet ham.

BANAN-TERROR: Kvinnen løste opp sovemidler og bakte dem inn i en banankake hun deretter serverte sønnen. Illustrasjonsfoto Scanpix:
BANAN-TERROR: Kvinnen løste opp sovemidler og bakte dem inn i en banankake hun deretter serverte sønnen. Illustrasjonsfoto Scanpix: Vis mer

Kvinnen er nå varetektsfengslet i fire uker, som hun skal tilbringe på rettspsykiatrisk avdeling i Middelfart.