Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ville drepe tenåringer med bilen

Kvinne rasende fordi bilen ble truffet av en golfball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Isiah Grayer (14) og stebrødrene hans, tvillingene Justin og Jamel Marshman (16) lekte med en golfball på en parkeringsplass utenfor et shoppingsenter da de ved et uhell traff en firehjulsdrevet familiebil med ballen. Det ble ikke noen skader på bilen, som var eid av Kathy Feaganes Allen (47). Guttene ba derfor om unnskyldning og begynte å gå fra stedet, ifølge politimannen Greg Suchy i St. Johns County i Florida. Men den kvinnelige bileieren var ikke fornøyd med unnskyldningen. Tilsynelatende begynte hun å kjøre fra stedet, men tok plutselig en u-sving før hun aksellererte og kjørte ned 14 år gamle Isiah. Han ble livstruende skadet da han ble truffet av den store stasjonsvognen.

Kathy Feaganes Allen ga seg ikke etter å ha truffet den yngste av guttene: Den rasende kvinnen kjørte videre og klarte å treffe også Justin, før hun kjørte i en lyktestolpe. Likevel tok hun opp jakten på sistemann, Jamel. Han la på sprang og kom seg unna da Allen kjørte seg fast i en grøft.

Etterpå gikk hun ut av bilen og tente seg en røyk mens hun så på de to guttene hun hadde skadet.

Et sjokkert vitne sier at kvinnen tok fart og siktet på alle de tre ofrene.

- Hun tente seg en røyk som om hun var en filmstjerne, sier Russell McPhee, som så det groteste opptrinnet.

Kvinnen lånte mobiltelefonen til et annet vitne og ringte ektemannen sin. På telefon sa hun at guttene hadde kastet steiner på SUVen hennes.

47-åringen er siktet for tre drapsforsøk og sitter nå fengslet uten mulighet til løslatelse mot kausjon.

14 år gamle Isiah svever fortsatt mellom liv og død.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media