Ville ikke tape budrunden - leiligheten gikk 3,4 mill. over takst

Derfor smiler eieren hele veien til banken.

MILLIONKAMP: Budgiverne måtte legge på langt flere nuller enn vanlig er for å være med i kampen om tilslaget på denne leiligheten i annen etasje i Anton Schjøths gate 16 i Oslo. Foto: Nordvik & partners
MILLIONKAMP: Budgiverne måtte legge på langt flere nuller enn vanlig er for å være med i kampen om tilslaget på denne leiligheten i annen etasje i Anton Schjøths gate 16 i Oslo. Foto: Nordvik & partners Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Denne leiligheten på Oslo vest ble nylig lagt ut for salg med en prisantydning på 8 490 000 kroner. Men 138 kvadratmeter nær Bolteløkka viste seg langt mer verdifullt enn som så.

60 dukket opp på visning. Seks av dem ville mer enn gjerne kjøpe. Det hele var ikke over før den nye eieren fikk tilslaget 3,4 millioner kroner over takst, skriver HegnarOnline.

- Dette tilhører ikke normalen. Det er et salg utenom det vanlige, sier partner Terje Tinholt i Nordvik & partners. 

Demper forventningene Tinholt sto selv som en av to meklere. Han hevder at han ikke er overrasket over utfallet, til tross for spriket mellom takst og salgssum.

- Det er en spesiell adresse, med en spesiell beliggenhet og utviklingsmuligheter. Det var folk som hadde ventet kjempelenge på at noe kom for salg her, sier Tinholt til Dagbladet.

Nå føler han det er nødvendig å dempe forventningene i nabolaget.

- Det er ikke slik priser man kan forvente å få. Folk som er er villige til å betale så mye, er et en selektiv gruppe. De vet hva de vil ha, sier Tinholt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer