- Ville kjøre i hjel eksen

Oslo-mannen (26) skal ha satt seg i bilen, gitt full gass og forsøkt å drepe tobarnsmoren. En tilfeldig forbipasserende reddet trolig livet til den 28 år gamle kvinnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den dramatiske hendelsen skjedde på Oslos østkant tirsdag formiddag. I går ble kvinnens eks-samboer varetektsfengslet i to uker, siktet for drapsforsøk, trusler og vold mot kvinnen.

Rasende

Mannen skal ha blitt rasende da eks-samboeren ikke ville slippe ham inn til deres felles barn i kvinnens leilighet i Oslo.

Etter å ha banet seg vei inn i leiligheten, og angivelig tatt eks-samboerens husnøkler, skal han ha forsøkt å kjøre ned kvinnen utenfor hennes egen leilighet.

Den 28 år gamle kvinnen og den siktede eks-samboeren har to små barn sammen. De bodde en periode på Vestlandet, men flyttet begge til Oslo i 2002.

Paret, som begge er av utenlandsk opprinnelse, skal ha gått fra hverandre uten noen samværsordning for de to barna på to og fire år.

Tidlig tirsdag ettermiddag oppsøkte mannen eks-samboeren, ifølge ham selv for å treffe barna.

- Idet jeg låste meg inn, dukket han plutselig opp og kastet seg over meg. Han tok nøklene og dyttet meg i bakken, har kvinnen forklart til politiet. Dagbladet var i går i kontakt med kvinnen.

- Jeg er redd, og ønsker ikke å snakke om dette, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.