- Ville kutte av ham penis

Faren til voldtatt jente (7) ville hevne seg på den siktede, på kafe i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): På en juleavslutning på en skole i Bergen i fjor ble en sju år gammel jente utsatt for overgrep. Morsmålslæreren hennes ble siktet i saken, men politiet opplyser til BT at det ikke er nok beviser til å fengsle mannen.

Mandag så faren til jenta den siktede mannen på studentkafeen Kvarteret i Bergen. Han gikk resolutt over gaten og kjøpte en kjøkkenkniv. På vei tilbake til kafeen tok han også med seg en jernstang.

- Jeg ville kutte av ham penis. Jernstangen skulle jeg bruke til å slå ham i bakhodet med, forklarte faren til politiet, hvor han også uttrykte sinne over at mannen som er siktet, går løs.

Ville straffe

Nå er faren fengslet i to uker, og politiet ser svært alvorlig på hendelsen mandag kveld. Mannen er siktet for grov vold.

Faren til jenta har fortalt til politiet at han mener han har rett til å straffe mannen, når politiet ikke gjør det.

- Faren opplever det svært tungt at det ikke skjer noe i saken og at datteren hans ikke blir trodd. Det som skjedde på Kvarteret var utslag av frustrasjon som har bygd seg opp, sier farens forsvarer, advokat Gisle Didriksen, til BT.

Høyt konfliktnivå

Den siktedes advokat, Odd Drevland, sier hans klient hadde fryktet at noe slikt ville skje.

- Det er svært høyt konfliktnivå i saken og miljøet for øvrig. Derfor ble også jentens far ilagt besøksforbud overfor min klient, forteller Drevland.

Han forventer nå at politiet tar trusselbildet på alvor.