Saksøker «synsk» kvinne:

- Ville oppheve eksens forbannelse

En mann i USA saksøker en selverklært synsk kvinne etter at hun lovet å oppheve ekskjærestens forbannelse.

ILLUSTRASJONSBILDE: En kvinne som hevder å ha synske krefter blir nå saksøkt av en mann for flere hundretusen kroner. Foto: loliti / Shutterstock / NTB
ILLUSTRASJONSBILDE: En kvinne som hevder å ha synske krefter blir nå saksøkt av en mann for flere hundretusen kroner. Foto: loliti / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

BBC melder at en mann i delstaten California saksøker en kvinne som hevder hun er synsk. Årsaken skal være at kvinnen sa hun kunne fjerne en forbannelse som var lagt over ekteskapet hans.

Det er Mauro Restrepo som påstår at en selverklært synsk kvinne sa hun kunne redde ekteskapet hans.

Under en gjennomgang med tarotkort skal den «synske» ha sagt til Restrepo at «en tidligere ekskjæreste skal ha bedt en «heks» legge en forbannelse over ekteskapet hans», og han måtte betale henne 5100 dollar for at hun skulle kunne heve forbannelsen. 5100 dollar tilsvarer 43 000 norske kroner.

LYSFENOMEN: Tor-Ivar Næss (38) skulle ut å fotografere nordlyset, da han oppdaget fenomenet. Video: Tor-Ivar Næss / Dagbladet Vis mer

Søvnløse netter

Ifølge Restrepo skal hun ha sagt at både han og familien hans ville være ulykkelige og i fare, fram til den påståtte forbannelsen ble hevet.

Budskapet fra kvinnen førte til mange søvnløse netter, og uker fylt med angst for Restrepo, som nå har saksøkt henne for 25 000 dollar, altså 214 000 kroner.

Restrepo krever erstatning for å ha blitt utsatt for neglisjering, sivil konspirasjon og både forsettlig og uaktsom påføring av emosjonell nød.

«Kjærlighetsspesialist»

På «spåkvinnens» eget nettsted presenterer hun seg selv som en «synsk kjærlighetsspesialist» og sier at hun har en doktorgrad som lifecoach.

Det skal ha vært dette nettstedet som var årsaken til at Restrepo i utgangspunktet tok kontakt med «den synske».

Det fremkommer ikke at den saksøkte kvinnen har uttalt seg i saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer