Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ville posere med krokodillen

Nesten snipp, schnappi, snute.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sist fredag fikk Novon Mashiah (27) fra Israel øye på en krokodille under en fisketur i South Alligator River, i Northeren Territory i Australia. Litt for bråkjekt lente han seg ut over båtripa, slik at kameraten kunne ta et bilde av ham sammen med det fryktinngytende dyret.

Men det ble mer skremmende enn han hadde tenkt seg.

- Jeg pekte mot krokodillen da den plutselig hoppet på meg. Jeg visste ikke at krokodiller var så aggressive, sier han til Daily Telegraph. 27-åringen jobber som fisker sammen med kameraten Doron Aviguy (22), som tok blinkskuddet fra en annen båt.

Det rundt fire meter lange dyret havnet i båten, antakelig på jakt etter et bedre fiskemåltid. Mashiah skvatt tilbake, og heldigvis tok ikke lang tid før krokodillen var tilbake i sitt rette element.

- Jeg ble sjokkert, dyret ville tydeligvis drepe meg. Jeg lente meg over ripa for å erte den litt, slik at vi kunne ta et bilde. I det neste sekundet farer den mot meg i en utrolig fart med kjeven på vidt gap, forteller han til Northern Territory News.

Dyret som angrep 27-åringen er en saltvannskrokodille, og denne typen krokodille er blant de største og farligste. 

AGGRESSIV: - Jeg visste ikke at krokodiller var så aggresive, sier Novon Mashiah (27), som slapp unna med skrekken. Foto: DORON AVIGUY/STELLA PICTURES
AGGRESSIV: - Jeg visste ikke at krokodiller var så aggresive, sier Novon Mashiah (27), som slapp unna med skrekken. Foto: DORON AVIGUY/STELLA PICTURES Vis mer
<B>BLINKSKUDD: Doron Aviguy (22) tok det skremmende bildet av kameraten Novon Mashiah (27).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media