Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ville preke for løvene

Chen Chung-ho ble nesten løvemat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen fant sted i dyrehagen i Taipei tidlig i dag. Chen Chung-ho (46) hoppet over piggtrådgjerdet som omringer løvegården med to løver. Formålet var å preke for løvene, ifølge ledelsen i dyrehagen.

Heldigvis for Chen Chung-ho hadde løvene nylig fått frokost. Han fikk derfor snakke uforstyrret til de to kattedyrene i nærmere en halv time. Men etter hvert syntes løvene tilsynelatende at det fikk være nok. Dramatiske tv-bilder viser hvordan hannløven legger hodet bakover og brøler mens den nærmer seg 46-åringen som holder armene ut foran seg og vifter med et klesplagg. Løven gjorde flere utfall, og til slutt ble mannen bitt i foten.

Vaktene i dyrehagen avverget situasjonen ved å skyte bedøvelsespiler mot løvene før mannen til slutt spaserte ut av løvegården. Ifølge myndighetene er mannen mentalt forstyrret. De tror ikke at han prøvde å ta livet sitt. 46-åringen var taus etter at løveprekenen ble avbrutt, og han ble sendt til sykehus for undersøkelse.

DRAMATISK:</B> Mannen hoppet inn i dyregården for å holde preken for dyrene. Han reddet livet fordi løvene nylig hadde fått mat.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media