Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ville sprenge bombe på Oslo-pub i natt

Ledninger og batterier i ryggsekk. Travelt område avsperret i tre timer.

 AVSPERRET:  Et av de meste folksomme område i Oslo om natta, foran Oslo S., var avsperret i tre timer i natt på grunn av en bombetrussel på en pub i Fred Olsens gate (i bakgrunnen). Foto: Lars-Petter Landmark.
AVSPERRET: Et av de meste folksomme område i Oslo om natta, foran Oslo S., var avsperret i tre timer i natt på grunn av en bombetrussel på en pub i Fred Olsens gate (i bakgrunnen). Foto: Lars-Petter Landmark. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet sperret av et travelt utelivsområde i Oslo sentrum i natt i tre timer fram til 04-tiden etter bombetrussel på en pub i Fred Olsens gate, som krysser Karl Johan nederst ved Oslo S.

Politiet ble tilkalt til Willy's Pub, der en av gjestene - en mann rundt 30 år - lagde bråk og truet med å sprenge lokalet i lufta. Han bar en ryggsekk der det stakk ut ledninger.

Lars-Petter Landmark, som var på jobb på nabopuben Expressen, sier til Dagbladet at flere av gjestene på hans pub opplevde situasjonen som «dramatisk» og «høyst ubehagelig» mens den pågikk.

- Det var storutrykning til området her. Lokalet ble tømt hos oss også, og gjester og ansatte ble sendt i retning Karl Johan utenfor politiets avsperrede område, sier Landmark til Dagbladet.

Hele området var avsperret fra 01- til 04-tiden.

Ledninger og batterier Mannen som truet med en bombe, ble ført ut av Willy's Pub i håndjern.

- Politi på stedet fortalte i natt at det ble funnet ledninger og et par batteripakker i sekken. Det skal ha vært samme batterier som brukes i modellbiler, sier øyenvitne Lars-Petter Landmark.

Dagbladet har ikke fått kontakt med noen i morges verken på Grønland  politistasjon eller på operasjonssentralen i Oslo poltidistrikt som kan orientere om nattens storaksjon.