Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ville sprenge eks-konas hus

En mann i 50-åra fra Tønsberg er dømt til 15 dagers fengsel etter at han truet med å sprenge huset til eks-kona i lufta. Kona fikk 7 minutter på å komme seg ut før en bombe skulle detonere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Midt på natta ble Tønsberg-kvinnen vekket av telefonen. Hennes tidligere mann fortalte at han hadde plassert en bombe under huset som ville detonere om 7 minutter. Som bevis på at han faktisk hadde vært rundt huset, hadde mannen plassert en feiekost på trappa. Kvinnen og de andre i huset ble livredde og rømte.

Telefonterror

Mannen skal gjentatte ganger ha plaget eks-kona med telefonoppringninger natterstider. Trusler og terror gjorde at politiet ga kvinnen en voldsalarm og eksmannen en advarsel.

Tønsberg forhørsrett karakteriserer mannenens framferd som telefonterror, og dømte han til 30 dagers fengsel, hvorav 15 ubetinget. Hvis mannen etter soning fortsetter å terrorisere sin tidligere kone, må han sone de siste 15 dagene også, skriver Tønsbergs Blad.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!