Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ville sprenge Flesland i lufta

En 34 år gammel mann ble i Bergen byrett dømt til 60 dagers fengsel. Han ble funnet skyldig i å ha slått en flykaptein i ansiktet med en avis, mens han truet med å sprenge hele Flesland lufthavn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

34-åringen skal ha vært beruset da han midt i fellesferien laget trøbbel om bord på et SAS-fly på Flesland. Etter å ha skjelt ut personalet tok han seg frem til cockpiten, der han blant annet slo flykapteinen i ansiktet med en sammenrullet avis, skriver BA.

- Han sa videre at han skulle sprenge Flesland i luften, og at han skulle huske ansiktene til alle som var tilstede fordi han skulle drepe dem, heter det i dommen fra byretten.

Retten har konkludert med at truslene var skikket til å skape alvorlig frykt hos blant andre kapteinen på SAS-flyet.

I tillegg til episoden fra Flesland ble 34-åringen også funnet skyldig i å ha truet en politimann på livet, sparket etter en politimann, spyttet etter en politimann, ordensforstyrrelser og besittelse av en mindre mengde hasj.

- Når han kommer i konflikt med personer rundt seg, synes det meget lett å oppstå situasjoner der politiet må tilkalles, slår byretten fast.