TIGERNAPPET: Tigeren Jonas, som ble stjålet i Canada før helgen, er nå kommet i rette. Foto:AP Photo/The Canadian Press, Quebec Police/SCANPIX
TIGERNAPPET: Tigeren Jonas, som ble stjålet i Canada før helgen, er nå kommet i rette. Foto:AP Photo/The Canadian Press, Quebec Police/SCANPIXVis mer

Ville stjele trailer, fant tiger og to kameler på lasset

Tiger-Jonas, Kamel-Shawn og Todd funnet i god behold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Tigeren Jonas og de to kamelene Shawn og Todd som ble stjålet før helgen, har kommet til rette, opplyser canadisk politi.

Dyrene er i god behold og har trolig fått både mat og vann.

- Det ser ut til at tyvene har tatt seg godt av dem, sier en polititalsmann.

De tre dyrene var på vei fra Nova Scotia og hjem til dyrehagen sin i Ontario da de ble stjålet fra en parkeringsplass utenfor Montreal fredag. Tyvene stjal lastebilen med Jonas, Shawn og Todd mens sjåføren på dyretransporten tok en pause.

En storstilt leteaksjon ble iverksatt, og ledelsen ved dyreparken var svært bekymret for dyrenes velferd. Natt til tirsdag ble trekkvognen funnet, men vognene var fortsatt borte.

Flere hundre politifolk lette etter dyrene i skogholt, låver og skjul. Anonyme tips førte til at vognene, med dyrene inni, til slutt ble funnet.

Politiet tror tyvene egentlig var ute etter selve vognene. De er laget av aluminium, som er verdifullt skrapmetall, og tyvene fikk seg trolig et sjokk da de skjønte hva lasten var.

(NTB)