Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ville støtte Monica

Monica Lewinsky har satt sine ben på norsk jord, og bærumsjentene Marte, Kristine og Christine møtte opp foran hotellinngangen for å gi henne moralsk støtte. Men de måtte gå skuffet hjem fra Grand Hotel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge rapportene var det en opplagt, men sky Monica Lewinsky som landet forsinket på Gardermoen i ettermiddag. Så forsinket var Lewinsky, at hun droppet innsjekkingen på Grand Hotel, og dro rett på opptak med TV2s Per Ståle Lønning.

Tre jenter fra Bærum var blant dem som ventet forgjeves foran hotellinngangen på Karl Johan.

- Hun har fått så mye oppmerksomhet, og har ikke hatt det så lett. Hun fortjener at noen er snille mot henne, sier Marte Lind-Bergsli (15). Hun bruker gjerne en time av påskeferien foran inngangen til Grand Hotel sammen med venninnene Kristine Johansen og Christine Vimo for å kunne si følgende til Monica Lewinsky:

- You look great, skal jeg si. Det vil hun helt sikkert sette pris på, sier Marte.

Jentene måtte forlate åstedet med uforettet sak. De fikk ikke møte kvinnen de mener er som skapt for årtusenskiftet.

- Hun er en sterk kvinne fordi hun har taklet situasjonen på en flott måte, sier de tre jentene.

KOM IKKE: Marte Lind-Bergsli (16), Kristine Johansen (15) og Christine Vimo (15) måtte gå skuffet hjem fra Grand Hotel da Monica ikke dukket opp.