Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ville svindle statsadvokat

Statsadvokat Kjetil Omholt er i Israel for å jobbe med Gry-saken. Men selv ikke statsadvokater slipper unna kortsvindlere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omholt er i Israel for å foreta avhør i forbindelse med etterforskningen av drapet på Gry Hosein. Fredag fikk han melding fra banken om at noen forsøkte å overføre tre store pengesummer på til sammen 48.000 kroner fra hans konto. Ifølge opplysninger Omholt fikk fra banken, skal pengene være forsøkt overført ved hjelp av hans VISA-nummer til hotellet som Interpol anbefalte ham i Tel Aviv.

- Jeg har bare brukt kortet til å betale en kameraveske, en dress og overnatting på hotellet i Tel Aviv. Ellers har jeg ikke brukt kortet, sier Omholt til Telemarksavisa.

Da han sjekket saldoen torsdag, oppdaget han at det var mistenkelig lite penger på kontoen. Han alarmerte banken som straks forsøkte å spore opp hvor pengene tok veien.

Foruten drøyt 13.000 kroner som ser ut til å være overført, er to summer til belastet statsadvokatens konto. 16.474 og 18.000 kroner var fredag ettermiddag på vei til å forsvinne fra banken i Skien til hotellet i Israel.

(NTB)

Hele Norges coronakart