Ville tenne på hus til bombemistenkt

Britisk politi fant familiehjemmet dynket med drivstoff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet etterforsker det de mener kan være et forsøk på å brenne ned familiehjemmet til Germaine Lindsey i Northern Road i Aylesbury.

Politiet rykket ut til huset i går kveld, etter at naboer meldte om bensinlukt i området. Politiet kunne raskt fastslå at det var helt bensin eller en annen form for drivstoff på eller rundt huset.

Lindsey er en av de fire mistenkte selvmordsbomberne etter bombeterroren for to uker siden. Han skal være den politiet tror sprengte seg på T-banen ved Kings Cross.

- Drivstoffet ble funnet rundt familiehjemmet til den fjerde London-bomberen. Huset står for tiden tomt, sa politioverbetjent Carole Haveron ved Thames Valley-politiet til nyhetsbyrået AP.

- Å forberede et angrep som dette er i seg selv en forbrytelse som setter uskyldige liv i Northern Road i fare - folk som også står samlet i sin motstand mot avskyrlighetene som skjedde i London, sier hun.

FORSØKT PÅTENT: Familiehjemmet til en av de mistenkte selvmordsbomberne fra London-aksjonen var dynket med bensin. Politiet kan ha avverget forsøket på å tenne på etter at bekymrede naboer varslet om bensinlukt. Foto: Scanpix
FORSØKT PÅTENT: Familiehjemmet til en av de mistenkte selvmordsbomberne fra London-aksjonen var dynket med bensin. Politiet kan ha avverget forsøket på å tenne på etter at bekymrede naboer varslet om bensinlukt. Foto: Scanpix Vis mer