Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ville trille av gårde med tyvegods

Rullestolbruker tatt på fersken i å stjele.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Juletiden nærmer seg og med den kommer også butikktyvene for fullt. Torsdag ble en rullestoltyv tatt på fersken i å stjele fra en matbutikk. I rullestolen hadde han varer for 1000 kroner skriver bt.no.

Rappet radio

- Da rullestolbrukeren forlot butikken slo tyverialarmen ut. På fanget hadde han en bag som inneholdt tyvegods for rundt 1000 kroner, sier butikksjef Torbjørn Andersen på COOP OBS til bt.no.

Mannen hadde blant annet rasket med seg en radio og flere cd-plater.

Kunder inne i butikken la merke til butikktyven og meldte fra til betjeningen. Men ikke nok med det, han ble også fanget opp av overvåkingskameraene inne i butikken.

Dette kan du se på bt.nos sider.

I førjulstiden er det mange som lar seg friste til å ta et tilsvarende raid. I norske butikker forventes det et varesvinn til den nette sum av 553 millioner kroner i desember, ifølge bt.no.

Kunder stjeler for 252 millioner

- Langfingrede kunder vil stå for nesten halvparten, 252 millioner kroner. Den nest største posten, 176 millioner, skyldes utro ansatte, sier sikkerhetskoordinator Thor Martin Bjerke i HSH til bt.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!