Ville voldta 11-åring

Akkurat nå jakter politiet på en mann som skal ha tvunget til seg seksuelle tjenester fra ei 11 år gammel jente på Haugerud i Oslo i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om overgrepet ved 21.30-tida. Store politistyrker med politihunder jakter på gjerningsmannen både på Haugerud, og andre steder i Oslo. Gjerningsmannen forsvant til fots.

- Jenta skal ha blitt tvunget til å utføre seksuelle tjenester på gjerningsmannen, sier operativ uteleder, Karsten Fossum til Dagbladet. Overgriperen skal også ha prøvd å voldta jenta, men hun skal ha greid å slite seg løs og rømme.

Jenta løp hjem og varslet mora si etter overgrepet. 11-åringen blir nå tatt hånd om på barneavdelingen på Ullevål sykehus.

- Offeret er ei ung jente, på cirka 11 år. Hun er tatt hånd om av helsepersonell, bekrefter operasjonsleder Arild Kragset overfor Dagbladet.

- Vi jakter på en gutt med utenlandsk utseende. Han er i alderen 15-18 år. Han er tynn, har sort, kort hår og var iført en hvit Fila-caps. Han hadde grå genser og sort sekk. Mannen skal ha spesielt lange øyevipper.

Det skal ikke være noen vitner til overgrepet. Politiet jobber akkurat nå med å sikre åstedet.