<strong> KRASJET INN I POLITI:</strong>  - Etter å ha fulgt mannen bestemte politiet seg til slutt for å kjøre forbi ham og bremse kontrollert ned. Da krasjet mannen inn i politibilen bakfra, for deretter å kjøre inn i autovernet, opplyser operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Tormod Kristiansen, til Dagbladet. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto
KRASJET INN I POLITI: - Etter å ha fulgt mannen bestemte politiet seg til slutt for å kjøre forbi ham og bremse kontrollert ned. Da krasjet mannen inn i politibilen bakfra, for deretter å kjøre inn i autovernet, opplyser operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Tormod Kristiansen, til Dagbladet. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto Vis mer

Villmann endte i autovernet

Slo drosjesjåfør og stjal bil fra person som prøvde å hjelpe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ene lovbruddet fulgte det andre da en mann tidligere i kveld havnet i en krangel med en drosjesjåfør i Porsgrunn. Etter å ha slått drosjesjåføren i krangelens hete, så han sitt snitt til å stikke da en person kom til stedet for å hjelpe. Mannen stjal bilen til vedkommende, og satte avsted.

- Gjerningsmannen stjal bilen til personen som kom til for å hjelpe, og kjørte mot Vestfold, sier operasjonsleder ved Telemark politidistrikt Karl Jørgensen til Dagbladet.

Bilferden endte imidlertid bare med å forverre situasjonen da mannen først krasjet inn i politiet, for deretter å krasje inn i autovernet.

Krasjet i politiet Mannen skal kjørte et godt stykke mot Vestfold, og ble til slutt stanset av politiet nær grensa mellom Vestfold og Telemark.

- Etter å ha fulgt mannen bestemte politiet seg til slutt for å kjøre forbi ham og bremse kontrollert ned. Da krasjet mannen inn i politibilen bakfra, for deretter å kjøre inn i autovernet, opplyser operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Tormod Kristiansen, til Dagbladet.

Mannen pådro seg skader og ble seinere kjørt til sykehuset etter å ha blitt pågrepet av politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer