Villmannen flyr igjen

NEW YORK (Dagbladet): Norske Thor Alex Kappfjell hoppet i går fra den berømte Chrysler-bygningen i New York og gjentok luftseilasen han lørdag gjorde fra Empire State Building.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DRISTIG: Thor Alex kappfjell får noen sekunder i fritt fall før skjermen folder seg ut. kappfjell lander blant forundrede mennekser på 42. gate i new York.

Igjen seilte han over hodet på forbløffete amerikanere, landet mellom noen biler og kom seg vekk i løpet av få sekunder. Mens de fleste klappet og lo da de så at alt gikk bra, sto noen få hoderystende personer på fortauet.
- Dette er forbudt, farlig og ikke noe å le av, sa en forarget eldre mann.
- Typisk New York, sa tre røykende kontorister som ikke hadde den fjerneste anelse om at det var en fyr fra Mo i Rana som dalte ned fra himmelen.
Kappfjell selv peilet seg inn på 42. gate, hvor trafikken sto ganske stille.
Heller ikke denne gangen ble han tatt av politiet, men Kappfjell regner med at New Yorks myndigheter begynner å bli lei av basehoppene hans, og at han kan bli arrestert.
- Basehopp regnes som en mindre forseelse, sa Kappfjell til Dagbladet i gårsdagens avis, etter at han hadde hoppet fra Empire State Building.
I Chrysler-bygningen stiller man seg uforstående til spørsmål om noen har hoppet. Ingen har rapportert hoppet til politiet.
- New York gir blaffen, er reaksjonen i New York Post.