Villstyringen som liker seg på hesteryggen

Kristin Kirkemo Haukeland spilte fotball på KFUM og elsket å sitte på hesteryggen. Den blonde, rastløse jenta flyttet hjemmefra i 16-årsalderen og havnet etter hvert i et kriminelt miljø. Kristin lærte å skyte i Dagbladet. Hun fyller 28 år samme dag som rettssaken starter i Nes herredsrett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KRISTIN KIRKEMO HAUKELAND (27):

Var nakenmodell Lidenskap for våpen Livlig fantasi Studerer mekanikk

Kristin og Veronica har ikke samme far. Både av utseende, interesser og oppførsel er halvsøstrene som natt og dag. I 1994 ble hun sammen med en kjent kriminell i Oslo, og de fikk en sønn i januar 1995. I tiden etterpå trengte den rastløse Oslo-jenta penger. Hun stilte opp som nakenmodell i bladene mykpornobladene Lek og Coctail.

Populær hos gutta

Veronica sier til politiet at søstrene var forskjellige som barn.

Jeg brukte mest tid på skolen, mens Kristin var på farten. Vi kranglet som søstre flest, men vi hadde lite til felles, sier Veronica.

b>Kristin spilte fotball på KFUM og holdt seg mye rundt et ridesenteret på Ekeberg i Oslo i oppveksten. Hun skal ikke ha engasjert seg mye i skolearbeidet, men fikk greie karakterer etter sine skippertak. Den blonde jenta var svært populær hos gutta.

Kristin flyttet hjemmefra da hun var 16 år. Hun prøvde seg først på frisørlinja, men hoppet over til tegning, form og farge ved Manglerud videregående skole. Men heller ikke her fullførte hun utdannelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer