Narkotikasalg

Viltkamera avslørte åpent narkotikasalg i skogholt i Oslo

Den godt organiserte hasjbasaren lå midt mellom flere skoler. Torsdag stengte politiet butikken for godt.

ULOVLIG: Dagbladets viltkamera viser mye aktivitet rundt det som skal være et åpent narkotikautsalg i et skogholt i Oslo. Foto: Dagbladet.
ULOVLIG: Dagbladets viltkamera viser mye aktivitet rundt det som skal være et åpent narkotikautsalg i et skogholt i Oslo. Foto: Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I lengre tid har kriminelle drevet et åpent narkotikautsalg i et skogholt på Haugerud i Oslo. I ren «pusher street»-stil har selgerne hatt faste åpningstider, stort vareutvalg og det skal til tider ha vært kø ved hasjbutikken i skogen mellom T-banen og E6 på Oslos østkant.

Salget skal ha foregått under en presenning strukket opp mellom trærne der selgerne hadde satt opp en disk. I tillegg var det plassert en rasteplassbenk inne mellom trærne. Dagbladet har ved hjelp av et viltkamera dokumentert trafikken ved den illegale geskjeften der det skal ha blitt omsatt narkotika for tusenvis av kroner hver dag.

- Bildene viser angivelig et åpent salg av narkotika i skogen på Haugerud, sier politioverbetjent Audun Jevnaker, ved Stovner politistasjon.

Utbredt

På bordet foran politimannen ligger bildene som dokumenterer virksomheten og som Dagbladet fremskaffet. Politimannen mener det tidvis finnes flere tilsvarende steder i Groruddalen.

- Dette er dessverre ikke unikt og til tider hender det politiet avdekker slike steder etter gode tips fra våre medborgere som ferdes i sitt nærmiljø. Politiet kan ikke akseptere å ha åpne salgssteder som dette der ungdommer kan få sin første smak av hasj, og derfor aksjonerer vi raskt når vi får kjennskap til dette sierJevnaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer