Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vinden tok veranda i 5. etasje

Område på Torshov avsperret.

 VINDSIKRING:  Brannvesenet gjør mye mer enn å slokke branner. I ettermiddag rykket Oslo brann- og redningsetat ut til Ole Bulls gate 23 på Torshov for å skru fast veggene på verandaene etter at vinden hadde tatt en veranda i 5. etasje. FOTO: LARS EIVIND BONES/DAGBLADET.
VINDSIKRING: Brannvesenet gjør mye mer enn å slokke branner. I ettermiddag rykket Oslo brann- og redningsetat ut til Ole Bulls gate 23 på Torshov for å skru fast veggene på verandaene etter at vinden hadde tatt en veranda i 5. etasje. FOTO: LARS EIVIND BONES/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politi og brannvesen har sperret av et område rundt en boligblokk på Torshov i Oslo etter at de ekstreme vindkastene i ettermiddag rensket en veranda i 5. etasje for yttervegger.

Hele Sør-Norge har merket ekstreme utslag i dag av vind opp i kuling styrke. I Solbergelva tok vinden deler av taket på en 10 år gammel skole, og i Flesberg i Numedal ble en kvinne i bil skadd av et tre som falt over bilen og veien.

Verandaveggen i glass og metall smalt i bakken foran inngangen i den andre enden av blokka i Ole Bulls gate 23.

Av frykt for at vinden skulle ta veggene også i andre verandaer i bygget, har trafikken blitt omdirigert. Ved 18.30-tiden var trafikksperringene opphevet.

Knekte trær overalt - Vi har rykket ut med to biler for å sikre bygget og området. Ellers får vi meldinger om knekte trær hele tiden, sier vaktkommandør Ronny Næss i Oslo brann- og redningsetat til Dagbladet.

Verandaveggen på Torshov smalt i bakken ved 15-tiden i et område det vanligvis ferdes mye folk på den tiden. Til alt hell var det ikke slik i ettermiddag.

- Brannvesenet har brukt stigebil for å sikre at veggene på de andre verandaene er skrudd fast, sier en av beboerne til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media