INGEN UFO-SKADE: Én av vindmøllene i Conisholme på den britiske landsbygda ble hardt skadet søndag natt. Ett av de 20 meter lange bladene ble revet av, og ulykken settes i sammenheng med en rekke UFO-observasjoner i området samme natt. Foto: SCANPIX/Chris Radburn/Pa Photos
INGEN UFO-SKADE: Én av vindmøllene i Conisholme på den britiske landsbygda ble hardt skadet søndag natt. Ett av de 20 meter lange bladene ble revet av, og ulykken settes i sammenheng med en rekke UFO-observasjoner i området samme natt. Foto: SCANPIX/Chris Radburn/Pa PhotosVis mer

Vindmølle-UFO-mysterium oppklart i Storbritannia

«Litt skuffende» forklaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ingen UFO som i forrige måned ødela to vindmøller nord for London. Kraftselskapet Ecotricity synes forklaringen på mysteriet er en smule skuffende.

Både blant øyenvitner og i mediene svirret det rykter om et uidentifisert flygende objekt da to vindmøller ble ødelagt i Fen Farms i begynnelsen av januar. Et underlig lys blusset opp i området på samme tid.

Lyset stammer ikke fra en UFO, men fra fyrverkeri, og vindmøllene ble trolig revet i stykker på grunn av materialtretthet ved festene, viser en foreløpig undersøkelse av hendelsen.

Undersøkelsen konkluderer med at vindmøllene ikke er blitt ødelagt i en kollisjon, og dermed ser ingen utenomjordiske vesener ut til å ha vært innblandet i hendelsen, sier administrerende direktør Dale Vince i Ecotricity.

- Jeg tror selv på liv i andre galakser, sier Vince til avisa Guardian. Han vedgår at konklusjonen er «litt skuffende».

(NTB)