FOLKETOMT: Den pakistanske IT-konsulenten Sohaib Athar postet i dag et bilde som viser folketomme gater i Abbottabad etter spesialaksjonen mot Osama bin Laden. Foto: Sohaib Athar via TweetPic
FOLKETOMT: Den pakistanske IT-konsulenten Sohaib Athar postet i dag et bilde som viser folketomme gater i Abbottabad etter spesialaksjonen mot Osama bin Laden. Foto: Sohaib Athar via TweetPicVis mer

«Vinduene rister etter et smell her i Abbottabad»

IT-konsulent skal ha twitret om bin Laden-aksjonen mens den skjedde uten å vite om spesialaksjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Et helikopter svever over Abbottabad klokka ett (noe som er sjeldent),» skrev IT-konsulenten Sohaib Athar på Twitter tilsynelatende uten å vite at det var den dramatiske spesialoperasjonen som til slutt endte med at Osama bin Laden ble skutt i hodet etter at han holdt en kvinne som menneskelig skjold.

- Dra bort helikopter - før jeg tar ut min gigantiske fluesmekker, tullet han like etterpå.

Deretter kunne han høre et stort smell:

- Vinduene rister av et smell her i Abbottabad. Jeg håper det ikke er starten på noe ekkelt, skrev han.

Etter at det ble kjent at terrorsjefen Osama bin Laden hadde blitt drept i en spesialoperasjon, har Athar blitt kontaktet av medier fra hele verden.

- Uh oh, nå er jeg fyren som liveblogga Osama-raidet uten å vite om det. Og nå kommer mailene fra mediene, twitret han.

Den pakistanske journalisten Omar Waraich møtte Athar i dag:

- Det er ironisk. Jeg forlot Lahore på grunn av bombene, men når jeg kommer til Abbottabad så finner jeg ut at Osama bin laden bor her, sier Athar til reporteren.