Vinn signert Fuglesang-bilde

- Jeg mister snart tellinga, sier Fuglesang om alle utsettelsene. Nytt forsøk i morgen tidlig.

VINN... dette bildet, signert av den svenske ESA-astronauten Christer Fuglesang. Etter planen skytes Fuglesang opp på et 13 dager langt oppdrag til ISS på lørdag morgen. Foto: ESA/NASA
VINN... dette bildet, signert av den svenske ESA-astronauten Christer Fuglesang. Etter planen skytes Fuglesang opp på et 13 dager langt oppdrag til ISS på lørdag morgen. Foto: ESA/NASA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CAPE CANAVERAL, FLORIDA (Dagbladet): I anledning oppskytingen av Christer Fuglesang og romferja Discovery på lørdag, deler Dagbladet ut fem signerte bilder av den svenske ESA-astronauten. Tror du Discovery kommer seg i rommet innen NASAs deadline som nærmer seg med stormskritt 30. august? Send svaret, inkludert navn og adresse, til gba@dagbladet.no. Fem tilfeldige og korrekte svar får bildet tilsendt i posten.

SISTE: NASAs managermøte erklærte for minutter siden at Discovery er GO for tanking og oppskyting 05.59 i morgen tidlig, norsk tid. NASA har endret på oppskytingskriteriene, og kan sende romferja til ISS selv om tirsdagens ventilproblemer skulle oppstå igjen.

Tankingen av flytende drivstoff har imidlertid fått rødt lys, på grunn av sjanse for lynnedslag under den første, kritiske timen. NASA tåler imidlertid en forsinkelse i denne prosessen, og tror værforholdene vil bedres snart.

Avlyst, avlyst, avlystAlle dårlige ting har vært tre for fysikeren Fuglesang, som skal ut på sin andre tur til Den internasjonale romstasjonen ISS.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer