Vinner av tidenes lottogevinst var redd for å miste jobben

Vant 1,1 milliarder kroner mens hun lå hjemme med influensa

SOLGTE VINNERLODDET: Agustin Marcos er en av de ansatte ved kiosken «Black Cat» i Madrid hvor vinnerloddet ble solgt. Eieren av vinnerloddet var ikke klar over at hun hadde vunnet før mandag. Foto:REUTERS/SCANPIX
SOLGTE VINNERLODDET: Agustin Marcos er en av de ansatte ved kiosken «Black Cat» i Madrid hvor vinnerloddet ble solgt. Eieren av vinnerloddet var ikke klar over at hun hadde vunnet før mandag. Foto:REUTERS/SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): En 25 år gammel kvinne fra Mallorca er i følge TimesOnline den heldige vinneren av det som sies å være tidenes største lottogevinst på nærmere 1,1 milliarder kroner i det store EuroMillions-lotteriet.

Hadde influensa
Kvinnen kjøpte vinnerloddet midt i Madrid sentrum, i den lille kiosken «Black Cat» like ved Plaza de Cibeles.
Hun var ikke klar over storgevinsten som ventet på henne fordi hun var sengeliggende med influensa.

Direktør i bettingselskapet Serviapuestas, John Mieres forteller at de prøvde å kontakte kvinnen på telefon og på e-mail, men at hun ikke svarte på deres henvendelser.

På grunn av nedbemanninger fryktet kvinnen å miste jobben. Derfor dro hun på jobb mandag morgen til tross for at hun fortsatt var syk. Da hun skrudde på telefonen fikk hun den gledelige meldingen.

I sjokk
Når hun fant ut hvor mye hun hadde vunnet var hun veldig sjokkert og veldig overveldet, forteller John Mieres til TimesOnline.

I går reiste kvinnen sammen med samboeren sin til Madrid, for å ta imot premien. Kvinnen vil bli gitt økonomisk rådgivning hvis hun ønsker det.

Tallene som sikret kvinnen storgevinsten var 4, 23, 24, 29, 31 og tilleggstallene 9 og 8. Den totale gevinsten var på 126 231 764 euro, det tilsvarer 1 110 208 364,37 norske kroner.

Kuponger til Europas største lottotrekning kan kjøpes i Storbritannia,Spania, Frankrike, Østerrike,Belgia,Irland,Luxembourg, Portugal og Sveits.

Den forrige EuroMillions-vinneren var irske Dolores McNamara som vant 77 millioner pund i 2005.