Vinner av tidenes lottogevinst var redd for å miste jobben

Vant 1,1 milliarder kroner mens hun lå hjemme med influensa

SOLGTE VINNERLODDET: Agustin Marcos er en av de ansatte ved kiosken «Black Cat» i Madrid hvor vinnerloddet ble solgt. Eieren av vinnerloddet var ikke klar over at hun hadde vunnet før mandag. Foto:REUTERS/SCANPIX
SOLGTE VINNERLODDET: Agustin Marcos er en av de ansatte ved kiosken «Black Cat» i Madrid hvor vinnerloddet ble solgt. Eieren av vinnerloddet var ikke klar over at hun hadde vunnet før mandag. Foto:REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): En 25 år gammel kvinne fra Mallorca er i følge TimesOnline den heldige vinneren av det som sies å være tidenes største lottogevinst på nærmere 1,1 milliarder kroner i det store EuroMillions-lotteriet.

Hadde influensaKvinnen kjøpte vinnerloddet midt i Madrid sentrum, i den lille kiosken «Black Cat» like ved Plaza de Cibeles.Hun var ikke klar over storgevinsten som ventet på henne fordi hun var sengeliggende med influensa.

Direktør i bettingselskapet Serviapuestas, John Mieres forteller at de prøvde å kontakte kvinnen på telefon og på e-mail, men at hun ikke svarte på deres henvendelser.

På grunn av nedbemanninger fryktet kvinnen å miste jobben. Derfor dro hun på jobb mandag morgen til tross for at hun fortsatt var syk. Da hun skrudde på telefonen fikk hun den gledelige meldingen.

I sjokkNår hun fant ut hvor mye hun hadde vunnet var hun veldig sjokkert og veldig overveldet, forteller John Mieres til TimesOnline.

I går reiste kvinnen sammen med samboeren sin til Madrid, for å ta imot premien. Kvinnen vil bli gitt økonomisk rådgivning hvis hun ønsker det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer