Vinner veddemål hvis han lever i morgen

Kreftsyke Jon Matthews (59) setter penger på sitt eget liv.

GAMBLER PÅ LIVET: Den 59 år gamle kreftpasienten Jon Matthews setter penger på at han skal overleve en ny 1. juni. Overlever han til i morgen er han 5000 pund rikere. Neste år vanke 10 000 hvis han holder ut. Foto: Carl Court/PA PHOTOS/SCANPIX
GAMBLER PÅ LIVET: Den 59 år gamle kreftpasienten Jon Matthews setter penger på at han skal overleve en ny 1. juni. Overlever han til i morgen er han 5000 pund rikere. Neste år vanke 10 000 hvis han holder ut. Foto: Carl Court/PA PHOTOS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Britiske Jon Matthews (59) vant 5000 pund, eller nærmere 51 000 kroner, 1. juni i fjor.Det gjør han i år igjen hvis han overlever dagen i dag også. 59-åringen setter penger på seg selv om at han kommer til overleve den uhelbredelige kreften han har hatt siden 2006.

Han har en type kreft man kan få dersom man blir eksponert for asbest.

50 til 1 i oddsI fjor satte Matthews 100 pund til 50/1 odds hos bettingsselskapet Matthew Hill på at han skulle leve lenger enn 1. juni 2009, skriver Times Online.

- Jeg tror jeg er den første personen som noen gang har satt penger på sitt eget liv, sier Matthews, ifølge britiske Sky News.

Ifølge ham selv er rekorden for å leve med denne type kreft 25 måneder. Matthews har nå hatt den i 38 måneder.

- Da jeg fikk diagnosen ble jeg fortalt at sykdommen var en sikker dødsdom. Jeg ble ikke så berørt av det fordi vi skal alle dø en gang. Det som ble interessant for meg er å se hvor lenge det kunne vare, sier han.

Dobler oddsen neste årNå har han satte nye 100 pund på at han skal overleve til 1. juni 2010. Nå er oddsen doblet til 100/1. Pengene planlegger han å donerer til veldedige formål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer