Vinneren er MGP

Dagens mattips

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NÅ KOSER vi oss, dere. Det er skikkelig stas med Melodi Grand Prix igjen. Nå er det ikke bare en sånn ironi- eller homogreie. Den gode, gamle melodikonkurransen har gjort solid comeback med unge artister og veteraner i skjønn 2009-harmoni. Tone Damli Aaberge (20) sier til og med at drømmen hennes er å bli som Wenche Myhre.

GLANSDAGENE til Jahn Teigen og Anita Skorgan var glemt. MGP slet med harrystempel og B- og D-artister. De som hadde en karriere å tape, skygget unna. Å tape MGP var skikkelig pinlig. Å vinne ikke mye bedre. MGP var regnet som en karrierestopper og en blindvei som det var lett å bli sittende fast i. Skrekken var å bli «en typisk MGP-artist».

I FJOR VANT Maria Haukaas Storeng (29) i tospann med Mira Craig. Det gjorde MGP-susen. Fordi duoen Maria og Mira viste så tydelig at de digget å delta i dette sirkuset. Marias artistkarriere gikk opp i en ny divisjon. Grepet med å ta fjorårets vinner med videre som programleder i år, var godt. Grepet med å hylle de gamle MGP-heltinnene Wenche Myhre, Bettan og Anita Skorgan var også smart. Hvem husker «Casanova», «Oliver» og »Adieu»?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer