Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vinnerlykka endte på fyllinga

Iren har spesialtillatelse til å tråle søppelfyllinga etter vinnerloddet som han uheldigvis kastet. Ville ikke du gjort det samme for 6,3 millioner kroner?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den middelaldrende irlenderen kjøpte loddet 18. desember i gruvebyen Kalgoorlie i Vest-Australia.

- Han er en stamkunde hos oss. En dag kom han inn og fortalte at han ved en tilfeldighet hadde kastet vinnerloddet ut med søpla, forteller kioskforhandler Sue Virgin til The Canberra Times.

Da hadde loddet gått inn med en premie på 6,3 millioner kroner, og ingen hadde hentet gevinsten. Iren hadde nettopp vært en tur i hjemlandet, og muligens ladet opp flaksen som irene er så kjent for. Men det ble uhell i hell da han oppdaget at tallene hans plutselig var verdt den svimlende summen.

- Vanligvis lar vi ikke folk drive å rote på søppelfyllinga vår, men i dette tilfellet har vi gjort et unntak, sier Virgin.

Byrået ga mannen spesialtillatelse til å gå løs på de enorme massene som hadde fylt seg opp gjennom julehøytida. Ifølge kioskdama drev han på iallfall i fire dager.

- Jeg vet ikke om han fortsatt leter der borte. Kan du forestille deg all dritten etter jula. Det må ha vært avskyelig.

FRISTENDE? Hvor lenge ville du lett på fyllinga hvis du kunne finne 6,3 millioner kroner?
Hele Norges coronakart