Vinteren i anmarsj?

Snøføre i fjellet, og glade unger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Snøen lavet ned flere steder på Østlandet søndag morgen og formiddag, og føret var vanskelig på flere fjelloverganger.

På Lillehammer kom det nok til at ungene kunne lage snømann. Men fra i morgen er det spådd mildere vær, så gleden over snøen blir nok kortvarig - heldigvis, vil mange si.

Rapport fra endel fjelloverganger søndag formiddag:

Dovrefjell: Bart og snøslaps på E6 mellom Dombås og Oppdal. Brøyting og strøing pågår.Filefjell: Vekslende bart og snødekke.Haukelifjell: Bart og vått. Kvikne: Bart og vått. Strøing pågår.Hardangervidda: Stort sett bart.Vikafjellet: Bart og vått.Strynefjellet: bart, vått og snøslaps. Strøing pågår.Venabygdsfjellet: Snødekke. Åpent.Valdresflya: Vekslende snø- og isdekke. Brøyting pågår. Snøbyger.Hemsedalsfjellet: Snødekke, fare for glatte partier.Sognefjellet: Snødekke over 900 meter.Stugudal- Brekken: Snø- og isdekke i høyereliggende strøk. Glatte partier.

Disse veiene er nå stengt, i følge Vegvesenet:

Geiranger: Riksvei 63 mellom Geiranger og Langevatn er stengt grunnet snø og dårlig vær. Uvisst når veien åpnes igjen.Stryn: Gamle Strynefjellsvei midlertidig stengt.Aurland: Aurland-Lærdal midlertidig stengt.

For mer info om kjøreforhold landet rundt og helgetrafikk, se Dagbladet.no\'s vegmeldinger

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer